tiistai 11. lokakuuta 2011

Mimitan pennut 7 viikkoa



Tänään koitti pikkuisten 7 viikkoispäivä ja sitä myöten ensimmäinen rokotuspäivä lähestyy joka onkin ensi viikon alussa.

Kaikki pennut syövät jo innolla niin kuiva kuin märkäruokaakin sekä vesi maistuu kaikille emon maidon lisäksi. Pennut ovat todella liikkuvaisia ja aktiivisia, etenkin kiipeilyleikit alkavat kiinnostaa.

Ensimmäinen pentukatsoja kävi sunnuntaina ja nyt Éowyn on alustavasti varattuna.

Pentujen värit ovat siis tytöillä sininaamio ja pojilla ruskeanaamiot. Tasotkin alkoivat selkiintyä, pienemmän pojan Endorin kanssa mietitään kyllä vielä että olisiko hän ihan siitostasoa vai jopa näyttelytasoinen.

Kuten huomaatte niin pentujen nimet ovat päätettynä.

Pienestä sirosta kaunottaresta tuli Evenstar, joka on Taru Sormusten Herrasta elokuvissa Arwenin kaulassa oleva koru - tyttö on siis kaunis sekä siro kuin koru :).

Keskimmäinen tyttö on Enya, joka on kelttinimi ja tarkoittaa sydäntä tai jonkin sisintä paloa.

Isoin tyttö on Éowyn ja innoittajana toimi Taru Sormusten Herran hevosherrojen soturiprinsessa, joka oli lempeä ja kaunis mutta kuitenkin sisukas ja vahva tarpeen tullen.

Poikien nimet tulevat Star Wars elokuvista tai tarkemmin ottaen Ewoks piirretystä. Eevokit ovat eräänlaisia nalleja ja mikäs sopikaan paremmin pyöreäpäiselle isommalle pojalle nimeksi kuin Ewok ja pienestä pojasta tuli Endor, joka on Eevokkien koti.

Ewok, Ruskeanaamio uros, näyttely&siitos VAPAA




Endor, Ruskeanaamio uros, lemmikki&siitos(?) VAPAA



Evenstar, Sininaamio naaras, näyttely&siitos VARATTU



Enya, Sininaamio naaras, lemmikki VARATTU



Éowyn, Sininaamio naaras, lemmikki Alustava varaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti