keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

1vko

Pennut täyttivät eilen yhden viikon.

Kehitystä on jännä seurailla. Jo todella nuorina pennut oppivat nisillä taistelun - etenkin pojat kilpailevat keskenään kun tytöt puolestaan ovat sulassa sovussa ;).

Parin päivän iässä tytöllä ja pojalla alkoi harmaata väriä kehittyä korviin, nyt heillä on jo sitä hieman hännässäkin. Toiset kaksi puolestaan tulevat jälkijunassa eli heillä väri korvissa on vielä melko haalean harmaa ja hännässä ei näy vielä mitään. Saas nähdä, että tuleeko vaaleammista kahdesta liloja vai suklaita vai mitä ylipäätään kaikista pennuista tulee.

Toisella tytöistä alkoi sunnuntaina aueta silmät! Nyt ne ovat auki ja muillakin pennuilla ne ovat jo vähintään raollaan - salamaa ei siis kuvauksessa voi enää käyttää joten päivisin pitää napsia kuvat.

Pennut ovat terveitä pikkuisia, joilla paino kehittyy hyvää tahtia. Mimitakin hoitaa äidin osuutensa todella hyvin ja onkin esimerkkimamma!

Tässä hieman kuva-antia pennuista yhden viikon ikäisinä. Joillakin silmät näyttää punaisilta johtuen siitä, että silmät alkavat avautua.

Tyttö 1:


Tyttö 2:



Pikku poika:



Iso poika:


Yhteiskuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti