torstai 15. huhtikuuta 2010

2vrk

Pennuilla on nyt ikää 2vrk ja emän maito maittaa! Kaikki ovat hyvin keränneet massaa, mutta isoin pentu(syntymäpaino 115g) on siinä oikea expertti ja mitä ilmeisemmin ei luista ruokinta-ajoilta.

Isoimpaa kutsumme siis herra Moosekseksi, hän keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana lisää massaa 19g! Katsotaan mitä vaaka tänään näyttää.. Mooseksen kaverina on pikkuinen velipoika sekä kaksi siskoa. Jakauma on siis 2+2 sukupuolessa tai näin ainakin luullaan hännän alle vilkaisemisten jälkeen ;).

Söimme tänään Varpajaiskakkua pentujen kunniaksi! Tämä kävi vähän vahingossa kun piti harjoitella sokerikuorrutteen käyttöä yhtä tulevaa juhlaa varten ja pohja leivottiin pentujen syntymäpäivänä. Vitsailtiin jopa yhdessä vaiheessa, että siitä tulee pentujen kunniaksi oleva kakku.

Tässä kuvia kakusta(hieman haparointia vielä kuorrutteen laittamisessa kakun päälle, siitä reiät joista suklaakreemiä tullut läpi tuon "köynnöksen" kohdille). Huomatkaa kissa+pennut, jotka väsätty puoliunessa eilen illalla klo22 ;).










Sitten 2vrk kuva kasasta ja yhdestä pennuista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti