keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Pennut 4vko

Nyt pennut ovat ehtineet jo kunnioitettavaan 4vkon ikään. Mamma on huolehtinut pennuista todella hyvin, koska painot ovat nousseet hyvää tahtia ja pennut ovat aina puhtaita (ei ihmekkään kun emo jo ennen pentuja tapasi putsailla itseään hartaasti ja sama meno jatkuu niin itsensä kuin myös pentujen suhteen).


Pennut siirtyivät makuuhuoneen lattialle sohvasängystä kun meinasivat kiipeillä pahvilaitojen yli! Pennut reagoivat hyvin ihmisen ääneen ja alkavatkin miukua pyrkien lähemmäs kun niitä menee katsomaan. Suklaatyttö vaikuttaisi olevan melkoinen linssilude, se tulee myös melkein aina ensimmäisenä luokse ja kinuaa syliin!

Pennut on madotettu ensimmäisen kerran. Tabletin annosta ei tullut mitään, mutta tahna saatiin kyllä menemään. Eilen leikattiin myös pentujen kynnet ensimmäisen kerran ja se meni ihan ok, tosin lilatyttö oli hieman vastustava.

Niin ja näistä väreistä. Me nyt hieman aavistellaan, että meillä olisi kaksi suklaata ja kaksi lilaa pentua! Vielä jännittävämpää tästä tekee se, että jako menisi näin: suklaatyttö, suklaapoika, lilatyttö, lilapoika! Ei kyllä satavarmasti kailoteta vielä noiden kahden lilaa väriä, mutta epäillään näin kun kaksi muuta on selkeäsi vaaleampia+harmahtavampia kuin toiset kaksi pentua.
Tasoista ei kyllä ole vielä hajuakaan..

Pennut ovat todella leikkisiä ja seurallisia luonteeltaan.

Tässä vielä kuvia.

Yhteispotretti:


Lila?tyttö:


Lila?poika:


Suklaatyttö:


Suklaapoika:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti