torstai 20. toukokuuta 2010

Tiistaina pennut täyttivät 5vko

Aika menee nopeasti..kuten myös pentujen vauhti ;).

Pennut syövät jo ahnaasti märkäruokia, ainakin Latz hyytelömäinen Junior ja Royal Caninin pentumärkäruoka maistuvat. Tämän vuoksi suklaapennuista on tullut suklaapalloja, pentujen paino onkin kehittynyt vallan hyvin. Lilat pennut ovat pienempiä kuin suklaat, mutta pojat päihittävät silti tytöt.

Leikkiminenkin on mukavaa ja paikallaan ei meinata pysyä. Kuvaaminen on tämän vuoksi melkoisen hankalaa. Pennut leikkivät palloilla, isojen pääsiäismunien tyhjillä yllätyskoteloilla ja kepin päässä oleva narukin on hauska kunhan joku sillä leikityttää.

Mamma ei ole nyt oikein viihtynyt pentuhuoneessa kun ilmat ovat olleet kuumat. Imetyksen jälkeen ainakin pitää siirtyä hieman kauemmas kuumista pennuista. Noh, onneksi pennut oppivat syömään ja juomaan ennen helteitä, että mammakin voi olla hieman pitempiä aikoja muualla(alakerrassa kattotuulettimen alla makoilemassa rauhassa).

Laatikonalkeitakin harjoitellaan välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä.

Pennuilla alkaa näkyä jo jotenkin rajat etusukissa, takaa on vielä hieman vaikeampaa erottaa. Kuitenkin takanakin näkyy jo hieman valkoisen tassun rajoja suklailla, kiilojen erottaminen ei vielä luonnistu. Luimme kuitenkin jostain, että 6-7vkon iässä alkaisi lilalla ja suklaalla näkyä nekin edes jotenkin? Katsotaan, aika näyttää.

Tässä vielä kuvia.

Yhteispotretti:


Lilatyttö:


Suklaatyttö:


Lilapoika:


Suklaapoika:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti